Коментар до фото: здорові діди від свіжого лісового повітря коли в лісах сиділи в криївках...
Завантажується пошукова система...
de  :  Gol  ...
Іван Іванович  :  це дурня  ...
Куплю/продам:       Продам гіацинти суміш 15...
Робота:       Потрібен продавець у кав\'ярню.
  &nb...

Послуги:        Ремонт квартир офісів під ключ та косметичний...
     Многие лета Порошенку П.А и Гройсиану В.Б а также отцу реформ Яценюку А П.Их всех на 2 срок ...
Інтернет-ресурс міста Славута
Славута

меню сайту

     петиції
     інтегральний світ
     головна
     фото з супутника
     віртуальна подорож
     WEB камера
     фотографії
     гостьова книга
     вітання
     співчуття
     пошук знайомих
     форум
     чат
     карта міста
     телефони
     куплю/продам
     послуги
     робота
     повідомлення
     бізнес міста
     залізниця



інформери

Курс долара






 17.12.2011 ГЕТЬ АМОРАЛЬНУ РЕКЛАМУ!!!

Дорогі брати і сестри! Всі ми добре розуміємо, що причиною бід і хвороб є нерозкаяний гріх, тому боротьба з гріхом повинна бути змістом життя кожного християнина. Сьогодні, коли гріх став нормою багатьох людей і безсоромна секс-реклама заполонила ЗМІ, ми, батьки, матері, бабусі і дідусі, розуміючи свою відповідальність перед Богом за дітей і внуків, з глибоким обуренням звертаємось до міської влади та міського голови В.Б.Сидора і рішуче вимагаємо припинити нахабну рекламу розпусти і гріха, знищити безсоромний напис на біг-бордах біля пошти та лікарні («Зайдеш на каву?...»)
     Дорогі брати і сестри! Не допустимо Содому і Гомори на нашій святій землі! Захистимо своїх дітей від гріха і смерті духовної, не віддамо їх на загибель! Нехай допоможе всім нам Милосердний Господь і покриє Мати Божа.
     Віруючі Святої Православної Церкви В.Парай, М.Павлюковська,
     В.Грін, Л.Волкова, А.Почекета, Н.Келюх та інші (всього 51 підпис).
     


  коментарі: 30

В.Г. : Шановні віруючі! Це соціальна реклама проти СНІДу. Лише в СРСР сексу небуло....  (написано 18.12.2011 в 09:42 з адреси:  46.247.157.188)
VG : Порівняння з ліва, явно не коректне. :-)  (написано 18.12.2011 в 10:22 з адреси:  39-208-132-95.pool.ukrtel.net)
Олександр : Отак виглядало б краще: Не чини перелюбу!
     (Вих.20:14) 
(написано 19.12.2011 в 19:23 з адреси:  SOL-FTTB.33.73.27.94.sovam.net.ua)
Дядько : На світі так давно ведеться
     Одні від перейобу мруть,
     А інші мають ту хворобу,
     Що терплять все од недойобу,
     І доленьку свою клянуть. 
(написано 20.12.2011 в 07:22 з адреси:  209-70-132-95.pool.ukrtel.net)
сексопатолог : Олександре, ніхто не забороняє будь-якій церкві повісти рекламу саме такого змісту. Але ж це набагато складніше ніж вимагати "знищити безсоромний напис". Наче всі ці підписанти ніколи не займалися сексом..  (написано 20.12.2011 в 09:19 з адреси:  178.213.168.145)
Олександр : Вирішення проблеми не у пропагуванні безпечного сексу,а у роз`ясненні до чого призводять статеві стосунки поза шлюбом.Бог визначив людині одного статевого партнера протилежної статі і тільки у шлюбі,який освячений Богом і офіційно зарєєстрований державою на підставі законів які діють у ній..Це робиться з метою забезпечити інтереси обох сторін,а також дітей.Розірвання шлюбу допускається тільки у випадку смерті одного з подружжя,або вчинення перелюбу.Але і у випадку перелюбу Божа воля є на те,що коли винна сторона кається у своєму вчинку пробачити її і продовжити спільне життя.Як і Бог пробачає нам на підставі щирого каяття.Нерозбірливість у статевих стосунках призводить до розбещення, духовного спустошення людини і падіння цілих міст(Содом і Гоморра).На прикладі Содома і Гоморри Бог показує яким буде кінець світу у якому ми живемо: і міста Содом і Гоморру спопелив, засудивши на знищення, і дав приклада для майбутніх безбожників,
     (2Петр.2:6)
     В зв`яку із фізичним та духовним блудом загинув допотопний світ. І промовив Господь: Не буде Мій Дух перемагатися в людині навіки, бо блудить вона. Вона тіло, і дні її будуть сто і двадцять літ.
     (Бут.6:3)
     Бог створив інститут шлюбу з метою навчити людину які існують відносини у Божественній Трійці:Богом Отцем,Богом Сином та Богом Духом Святим.А також які відносини існують між Христом та його церквою.Бог освятив шлюб між чоловіком та жінкою,тому Він дуже ревно відноситься до його дотримання.Відступлення від Бога Святе Письмо постійно порівнює з блудом та розпустою.До прикладу: І побачив я іншого Ангола, що летів серед неба, і мав благовістити вічну Євангелію мешканцям землі, і кожному людові, і племені, і язику, і народові.
      І він говорив гучним голосом: Побійтеся Бога та славу віддайте Йому, бо настала година суду Його, і вклоніться Тому, Хто створив небо, і землю, і море, і водні джерела!
      А інший, другий Ангол летів слідом і казав: Упав, упав Вавилон, город великий, бо лютим вином розпусти своєї він напоїв усі народи!
      А інший, третій Ангол летів услід за ним, гучним голосом кажучи: Коли хто вклоняється звірині та образу її, і приймає знамено на чолі своїм чи на руці своїй,
      то той питиме з вина Божого гніву, вина незмішаного в чаші гніву Його, і буде мучений в огні й сірці перед Анголами святими та перед Агнцем.
      А дим їхніх мук підійматиметься вічні віки. І не мають спокою день і ніч усі ті, хто вклоняється звірині та образу її, і приймає знамено ймення його.
      Тут терпеливість святих, що додержують заповіді Божі та Ісусову віру!
     (Об.14:6-12) 
(написано 20.12.2011 в 10:36 з адреси:  SOL-FTTB.154.65.27.94.sovam.net.ua)
сексопатолог : Олександре, не плутай грішне з праведним! Шлях до справжньої віри-тривалий і тернистий. Доки "грішник" пізнає Бога - він може померти від СНІДу і заразити іншого "грішника". Центр боротьби зі СНІДом пропагує безпечний секс саме для "грішників", аби бодай цим убезпечити розповсюдження зарази і залишити грішнику шанс колись повінчатися в церкві перед Богом. Справжня церква, справжні віруючі не повинні бути агресивними і втручатися в доволі тонки соціальні стосунки. Пропагувати Слово Боже потрібно невимушено і з любовю.   (написано 20.12.2011 в 13:58 з адреси:  178.213.168.145)
сексопатолог : Перепрошую, але особисто мені, звернення віруючих Святої Православної Церкви нагадує вирок інквизиції. Пахне багаттям і смолою...  (написано 20.12.2011 в 14:03 з адреси:  178.213.168.145)
Олександр : Сексопатологу.Це Ви вельмишановний , нажаль , плутаєте праведне з грішним.Послуговуючись Вашою думкою потрібно усі Божі заповіді тимчасово відмінити доки грішник не пізнає Бога.Бог себе не пропагує.Він є нашим Творцем і Спасителем.А свою любов до нас грішників він більш ніж переконливо довів на Голгофі. А Бог доводить Свою любов до нас тим, що Христос умер за нас, коли ми були ще грішниками.
     (Рим.5:8)Про любов Божу вже сказано достатьно.Але це половина правди.Інша половина це те що Він також і справедливий Бог. Ото, незабаром приходжу, і зо Мною заплата Моя, щоб кожному віддати згідно з ділами його.
     (Об.22:12)
     Зверніть увагу що НЕЗАБАРОМ!!!
     А відносно соціальних стосунків то потрібно речі називати так як є:це РОЗПУСТА!Як доречі і так званий цивільний шлюб.Так на це дивиться Бог і про це відкрито попереджає грішника щоб Він не загинув.
      Хіба ви не знаєте, що неправедні не вспадкують Божого Царства? Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники,
      ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони!
     (1Кор.6:9-10) 
(написано 20.12.2011 в 14:47 з адреси:  SOL-FTTB.225.114.27.94.sovam.net.ua)
сексопатолог : Навіщо ж перекручувати? Я не казав про те, що треба відмінити всі Божі заповіді. Я кажу про те, що потрібно всіма доступними засобами рятувати життя людей, нехай навіть вони є "грішниками". Бо живий "грішник", ще може стати "праведником", а ось мертвий - ніколи. Невже це так складно зрозуміти? І я не казав, що Богу потрібно себе пропагувати. Церква - повинна пропагувати (доносити) Слово Боже до людей. Але робити це потрібно з любовю, а не з агресією.  (написано 20.12.2011 в 16:39 з адреси:  178.213.168.145)
Олександр : Щось про особисту відповідальність грішника ані слова.Всі зобов`язані йому доносити,а він тільки кепкувати та знущатись.А оце Вам як: Бо гнів Божий з'являється з неба на всяку безбожність і неправду людей, що правду гамують неправдою,
      тому, що те, що можна знати про Бога, явне для них, бо їм Бог об'явив.
      Бо Його невидиме від створення світу, власне Його вічна сила й Божество, думанням про твори стає видиме. Так що нема їм виправдання,
      бо, пізнавши Бога, не прославляли Його, як Бога, і не дякували, але знікчемніли своїми думками, і запаморочилось нерозумне їхнє серце.
      Називаючи себе мудрими, вони потуманіли,
      і славу нетлінного Бога змінили на подобу образа тлінної людини, і птахів, і чотириногих, і гадів.(Рим.1:18-23)
     Прочитайте уважно.Нічого не нагадує?Людина повинна усвідомити свою особисту віповідальність перед Богом! І немає створіння, щоб сховалось перед Ним, але все наге та відкрите перед очима Його, Йому дамо звіт!
     (Євр.4:13)
      Страх Господній початок премудрости, а пізнання Святого це розум
     (Пр.9:10)
      як написано: Нема праведного ані одного;
      нема, хто розумів би; немає, хто Бога шукав би,
      усі повідступали, разом стали непотрібні, нема доброчинця, нема ні одного!
     (Рим.3:10-12)
      Нема страху Божого перед очима їхніми...
     (Рим.3:18)
     Життя навколо нас таке тому що люди не бояться Бога!(Боятися в розумінні шанувати,не шанують Бога.не віддають йому належної шани як Творцеві всього і Спасителю людства.)Їх нажаль привчили до думки що Він добрий Дід Мороз,який помилує усіх грішників незалежно від їх каяття та наступних вчинків.Це вчення від лукавого. 
(написано 20.12.2011 в 20:57 з адреси:  SOL-FTTB.196.75.27.94.sovam.net.ua)
Фрейд : Однажды отец Онуфрий, обходя окрестности огромнейшего Онежского озера, около одинокой ольхи обнаружил отдыхавшую оголенную Ольгу. О Ольго, отдайся, обрадовано окликнул отец Ольгу. Озолочу, обогачу! Ольга охотно отдалась отцу Онуфрию, однако он, окончив обрабатывать Ольгу окаянным отростком, от оплаты отказался. Огорченная Ольга, очень обидевшись, огрела отца Онуфрия огромной оглоблей. Отец Онуфрий околел около одинокой ольхи огромного Онежского озера.  (написано 22.12.2011 в 08:02 з адреси:  35-108-124-91.pool.ukrtel.net)
кавоман : Ай-яй-яй! На біг-борді потрібно було написати "Зайдеш на палку кави?"  (написано 22.12.2011 в 11:06 з адреси:  248-130-132-95.pool.ukrtel.net)
сексопатолог : Особиста відповідальність грішника - це його особиста відповідальність. Судити його, як і всіх нас, буде Бог. Завдання ж соціальної структури, яка бореться зі СНІДом, - врятувати людині життя - ні більше, ні меньше. Не треба мішати все до купи і сипати цитатами зі Святого Письма. Центр боротьби зі СНІДом - організація не релігійна. Люди професійно виконують свою роботу, і за це їм треба тільки дякувати.  (написано 22.12.2011 в 14:38 з адреси:  178.213.168.145)
Олександр : Шановний!Ви не згодні з Святим Письмом?Тоді питання до його Автора.Чи Ви не сексопатолог?
     
     
     
      
(написано 22.12.2011 в 18:40 з адреси:  SOL-FTTB.255.94.27.94.sovam.net.ua)
сексопатолог : Як сексопатолог, раджу Вам не використовувати менторський тон у дискусіях. Зазвичай, подібний стиль ведення розмови, притаманний людям з певними сексуальними проблемами. І Святе Письмо тут нідочого. До того ж, я не стверджував, що не згодний з його змістом. Просто важко вести дискусію з людиною, яка намагається тебе повчати і на прості речі шукає складних пояснень.   (написано 23.12.2011 в 08:58 з адреси:  178.213.168.145)
Олександр : Ви пишете що згодні із змістом Святого Письма.Але з Ваших висловлювань можна зрозуміти що Ви не згодні не особисто зі мною а з Богом.Це видно навіть з того як цитування Святого Письма викликає у Вас спротив.
      Поясніть наприклад як Бог у своїй премудрості передбачив виникнення такої проблеми і вжив запобіжних заходів у вигляді заповіді "Не чини перелюбу!",а грішна людина, щоб виправдати свій улюблений гріх ,намагається усіляко виправдати його та знайти рішення яке її задовільняє.Що буде шукати людина, яка отримала презерватив від професіоналів з Центру Сніду, Бога чи подальшого задоволення своїх гріховних пожадань?Віра в Бога означає що ми віримо в те що Він любить нас не дивлячись ні на що і краще нас знає що служить нам для нашого абсолютного блага.Якби ми завжди просили мудрості в Бога ,як краще скористатись тим що ми маємо, то уникнули б багатьох проблем. Дослідіть но Писання, бо ви думаєте, що в них маєте вічне життя, вони ж свідчать про Мене!
      Та до Мене прийти ви не хочете, щоб мати життя.
     (Iван.5:39-40) 
(написано 23.12.2011 в 12:06 з адреси:  SOL-FTTB.134.38.119.46.sovam.net.ua)
сексопатолог : Наша пісня гарна, нова… Шановний, Олександре! Якими ще словами Вам пояснити, що ні Святе Письмо, ні Бог, не викликають у мене ніякого спротиву. Я віруюча людина і також читаю Біблію (тільки, прошу Вас, не треба влаштовувати мені іспитів). Ось Ви запитуєте: «Що буде шукати людина, яка отримала презерватив від професіоналів з Центру Сніду, - Бога чи подальшого задоволення своїх гріховних пожадань?» Погодьтеся, що відповідь на це запитання може дати лише сама людина. Можливо, врятована цим-самим презервативом, вона розкається і прийде до Бога. Можливо, вона продовжить своє гріховне життя, а розкається згодом. Головне, що ця людина матиме шанс, ШАНС – ВИЖИТИ і РОЗКАЯТИСЬ! Хіба ця мета не вартує «аморальної реклами», до якої так прискіпливо ставляться де яки «моральні віруючи»? А що ці віруючи самі зробили для порятунку «грішників»? Чи відвідали вони колись бодай одну палату ВІЛ-інфікованих? Чи підтримали, бодай морально, хворого?.. Ви переводите проблему СНІДу в духовну площину. В іншому випадку, це правильно і виправдано. Саме в такому ракурсі повинна ставитись до цієї проблеми будь-яка релігійна організація. Але ж Центр боротьби зі СНІДом НЕ РЕЛІГІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ! Вона займається БАНАЛЬНИМ ПОРЯТУНКОМ ЖИТТЯ «грішників» - І НЕ БІЛЬШЕ!   (написано 23.12.2011 в 14:04 з адреси:  178.213.168.145)
Олександр : Погодьтеся,що грішника може врятувати тільки Бог.А для цього людина повинна визнати себе грішником,щиро розкаятися у своїх злих вчинках та звернутись до Бога за допомогою.Бо все інше буде самоправедністю.І Бог врятує людину від другої смерті. Блаженний і святий, хто має частку в першому воскресінні! Над ними друга смерть не матиме влади, але вони будуть священиками Бога й Христа, і царюватимуть з Ним тисячу років.(Об.20:6)А хто може вказати людині до кого йти за вибавленням?Віруючі люди.Про це і сказав Іісус. Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа,
      навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь.
     (Матв.28:19,20)
      Порятунок грішників- це прерогатива Бога!Ми з Вами його спасти не зможемо,якби того не бажали.А вказати на Спасителя-ТАК!Тоді Петро, переповнений Духом Святим, промовив до них: Начальники люду та старшини Ізраїлеві! Як сьогодні беруть нас на допит про те добродійство недужій людині, як вона вздоровлена,
      нехай буде відомо всім вам, і всім людям Ізраїлевим, що Ім'ям Ісуса Христа Назарянина, що Його розп'яли ви, то Його воскресив Бог із мертвих, Ним поставлений він перед вами здоровий!
      Він камінь, що ви, будівничі, відкинули, але каменем став Він наріжним!
      І нема ні в кім іншім спасіння. Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали.
     (Дiї.4:8-12)Саме в такому ракурсі повинна ставитись до цієї проблеми будь-яка людина.Бо всі ми діти Божі!Сподіваюсь,що як людина віруюча Ви повинни сказати тут,завершуючи обмін думками:ДА і АМіНЬ! 
(написано 23.12.2011 в 14:58 з адреси:  SOL-FTTB.134.38.119.46.sovam.net.ua)
сексопатолог : Таки дивна у Вас логіка: нехай мруть всі грішники(а ми постоїмо в сторонці), бо рятувати їхні життя - прерогатива Бога. Я ж вважаю, що прерогатива Бога - ДУША. Рятувати ТІЛО - прерогатива Центру боротьби зі СНІДом. Амінь.  (написано 23.12.2011 в 15:58 з адреси:  178.213.168.145)
 :   (написано 11.01.2012 в 16:54 з адреси:  h131-156.meta.ua)
 :   (написано 21.01.2012 в 05:55 з адреси:  h131-156.meta.ua)
 :   (написано 24.01.2012 в 05:15 з адреси:  h131-156.meta.ua)
 :   (написано 11.02.2012 в 01:51 з адреси:  h131-156.meta.ua)
 :   (написано 25.02.2012 в 05:04 з адреси:  h131-181.meta.ua)
 :   (написано 24.03.2012 в 17:29 з адреси:  h131-156.meta.ua)
 :   (написано 07.04.2012 в 22:10 з адреси:  h131-156.meta.ua)
 :   (написано 11.05.2012 в 22:43 з адреси:  h131-156.meta.ua)
 :   (написано 24.05.2012 в 19:05 з адреси:  h131-156.meta.ua)
 :   (написано 25.05.2012 в 10:59 з адреси:  h131-156.meta.ua)


Ваше ім'я:

Текст коментара:


Якщо пишеться щось проти України, видаляю всі коментарі дописувача. Прошу не дублювати коментарі до різних статей. Прошу не копіювати текст у коментарі з інших сайтів, вкажіть лише посилання на текст, чи сайт. Також,прошу придумати собі нік/псевдонім і писати постійно під ним, до кожного коментаря дописується спеціальне число, або набір з буквами (IP-адреса), якщо воно однакове у коментарях, то велика ймовірність, що написано з одного комп'ютера, або з однієї локальної мережі. Любилеті анонімайзерів(схована, замінена IP-адреса), сильно не переймайтеся даною можливістю приховати походження посту. Якщо Ваш коментар не відобразився після натискання кнопки відправити, то, або не вірно введена сума, або Ваша поточна IP-адреса з якихось причин заблокована. Деякі слова у коментарях автоматично приховуються(якщо у когось, щось особисте, то вирішуйте приватно, а не поливайте брудом зі сторінок сайту/тів).

9 + 5 + 1 =  (обов'язково до заповнення)


ВІТАННЯ
Поздравляю с наступающим ДНЁМ ШОФЁРА!
Ни гвоздя ни жезла и удачи на дорогах!

***** 22-RUS *****

27.10.2017
tornode.torreactor.ml
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

СПІВЧУТТЯ
Правління Славутського відділення Спілки Поляків Україна висловлює співчуття Пані Катерині Севич з приводу важкої втрати- трагічної смерті брата Станіслава.
16.02.2017
host-18-199.internetunion.pl

сьогодні
св. Сави

прогноз погоди
Бідному Савці нема долі ані на печі, ані на лавці.

фото з галереї

Фото №
День вуличної музики

Фото розміщене:
20.05.2017
VG



статистика по сайту
Оголошень 6883
Фотографій 1679
Відповідей у гостьовій 1690
Записів у пошуку 439
Тем у форумі 456



Для більш детальної статистики натисніть на зображення
лічильника.



гумор

Каталог україномовних сайтів Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона

зв'язок з адміністратором
Ваше і'мя:  

Текст повідомлення:  
(текст читає тільки адмін)  

Ваша електронна скринька:  


1 + 1 + 1 =  




 331491233

Славута


Славута 2017 рік